По-рано в парламента ПП и ДБ декларираха, че са готови да

...
По-рано в парламента ПП и ДБ декларираха, че са готови да
Коментари Харесай

Надеждата умира последна! Атанасова още вярва в първи мандат

По-рано в парламента Политическа партия и Демократична България заявиха, че са подготвени да поемат отговорността за държавно управление с втория мандат, само че изброиха своите ясни гаранции, които Атанасова разяснява:

 

Докато няма постоянно държавно управление, което да носи отговорност за осъществяването на бюджета и да осъществя свои лични политики, е по-добре да гласуваме закон за продължение действието на сегашния бюджет.

 

Съвсем умерено можем другата седмица да сложим на първо гласоподаване закона за удължение на бюджет 2022. Така бюджетната процедура се движи в някакъв синхрон, добави Атанасова.

 

3% недостиг е една чудесна вест. Само, че данните на Българска народна банка, на МВФ и на всички специалисти финансисти приказват, че това е съвсем невероятно. Ако Асен Василев има някаква магическа пръчка, бихме се радвали, съобщи Атанасова.

 

Според ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС настояването на отдръпване на предложенията за промени в Изборния кодекс няма да бъде подкрепено от досегашните съдружни сътрудници на самите Политическа партия.

 

Нито Българска социалистическа партия ще отдръпна законопроекта си, нито „ Демократична България ”, сподели Атанасова.

В умозаключение Атанасова съобщи, че ГЕРБ доста добре знаят кои са значимите тематики за България и освен на брифинги отстояват ползите на българските жители.

Запитана дали ГЕРБ ще поддържа държавно управление на малцинството на Политическа партия, тя напомни, че преди втория мандат има първи. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР